Dekaler på

 Dekalerna kom i veckan så jag passade på att sätta dit dem igår, i brist på annat arbete då motorn fortfarande inte har kommit. Och på tal om motorn så ser den inte ut att dyka upp dem närmaste veckorna. Trist och Tiden går!! Men bilen fick en ordentlig tvätt i lördags i alla fall, då den inte har tvättats sen Rissna så var det rätt mycket skit på den. Gjorde även en ordentlig motor-rums rengöring, kanske syns på bilderna? Blev i alla fall nöjd efter sponsor och namn dekalerna var uppe. (Klicka på bilderna för att få dem större)

Grupp E bilen i skepptuna



Incar ifrån Skepptunas DM-tävling Midnattspecialen. Det är en tävling som aldrig har gått riktigt som arrangören har tänkt sig, i alla fall inte när jag har kört. Det här är incar ifrån 2008 och vi lyckades ta oss in på en 2:a plats i grupp e trotts en avåkning på ss2. Filmen börjar på ss2 sen ss3 och sist ss4. På ss4 var det lika dålig sikt som filmen säger. Filmen ligger också under Länken Filmer nere till höger på sidan.

Snart är garaget klart också

'

Idag skulle den ha tvättats och gjorts fin. Men så blev inte fallet då det inte kom något vatten fram till garaget.
Nästa helg måste det ju funka. Bilen fick i alla fall se dags ljus idag medan garaget blev lite mera klart. Snart är det värme där inne också.

In knuffad i ett hörn



 Nu står bilen in knuffad i ett hörn. Men det är bara medans garaget renoveras.  Förhoppningsvis så kommer motorn om bara någon vecka. I helgen blir det motorutrymmet som ska få sig en uppfrächning med en tvätt och lite färg.


Rally Jordanien

I helgen är det rally Jordanien som gäller. Det som är skitkul är att PG Andersson ska köra. Han vann ju som alla vet S2000 klassen i svenska och kommer köra flera VM tävlingar och troligtvis IRC tävlingar. Hur vet jag då det här, jo, jag har en arbetskamrat ifrån Värmland som sitter och lyssnar på Radio Karlstad dagarna långa. Där hade dem en intervju med PG och där avslöjade en hel del om säsongen. Rolig kanal. Efterlyser lite mer rally på Radio Uppland!! Mera svenskar i Jordanien är Sandell och Flodin.


RSS 2.0
GWGWG