Så här gör man



Jag vet inte vad ni tycker, men så här ska man ta en kurva. Bara motorn kommer så ska jag ut och öva. Hoppas man inte rullar igen bara.


Fruktansvärt lugnt

Fruktansvärt lugnt just nu. Vet inte vad man skriva om men tänkte ändå göra en liten uppdatering. Vet fortfarande inte hur lång tid det kommer ta innan motorn är klar, pratade med Jarmo på ARC idag men han kunde inte svara. Man får väl hoppas att det kommer en fungerande motor snart. Pratade med Nille på Ultramotors också, han hjälpte till med vilka ventiler man skulle använda, det skulle vara standard så det kändes bra i alla fall. Ska försöka uppdatera sidan lite också så att alla sidor fungerar och har något i sig.  


Märket klart


Nu ska jag bara komma på hur man får bättre kvallite på den. Du kan ju höra av dig om du har tips.


Sponsor Med Ny Hemsida

 

Pa Larssons Allservice har förnyat deras hemsida www.pa-larssons.com, och gjort en rejäl uppfräschning med nytt märke och ny design. Gå in och kolla.  


Nostalgi



Har lagt upp lite nostalgi bilder på farsan. Man börjar ju tro att Golf inte fanns på den tiden eftersom det är så mycket Opel och om jag inte har helt fel så kom ju den första Golfen 1974, och eftersom bilderna är ifrån sent 1800 och tidigt 1900-tal så var ju inte Golfen född.

Det ligger fler nostalgi bilder under rubriken Bilder som ligger under Länkar nere till höger.


Resultat

Har lagt upp en ny flik ”resultat” under Länkar nere till höger. Där kommer, som många kan gissa, det att ligga resultat till olika cuper och tävlingar. Eftersom jag inte kört någon tävling i år så ligger det bara cupernas resultat där en så länge. Resultaten är kopierade ifrån Upplands Bf´s hemsida.


Nytt filmklipp 12/3

Hittade ett klipp ifrån första tävlingen med nya bilen. Det är ifrån Bergbysprinten som Films MK anordnade förra sommaren. Kalas väder. Mannen i bakgrunden är inte vem som helst, utan en mycket känd rallyförare i dem uppländska skogarna som verkligen vet vad han pratar om. Klippet ligger under fliken Filmer som ligger under kategorin Länkar ner till höger på sidan.


Ny Film

Nu är det så där lugnt igen. Vet fortfarande inte så mycket om hur det går med motorn, men jag får nog veta i veckan. Har lagt in en ny film under filmfliken till höger. Vilken kurvtagning på slutet, helt otroligt.


Nytänkande?

Har gjort om lite på sidan. Under rubriken länkar till höger på sidan har jag lagt undersidor till den här sidan, med Startsidan (den sida du är på nu), Bilfakta (info om golfen), Bilder (nyligen inlagt avåkningen i Almunge), Filmer (där kommer det att ligga bl.a. incar), Kontakt och Teamet.


Sponsorer säsongen 2010



Då var dem här klara som sponsorer säsongen 2010. Försöker fortfarande hitta fler men det är inte lätt. Om du vill att ditt företag skall synas runt om i Uppland och även på den här på sidan så tycker jag att du ska vara med och sponsra säsongen 2010. Vi kan erbjuda reklam som ses av många till en liten kostnad. Så gör som Pa Larssons Allservice, Almunge Snikerifabrik AB och Länsforsarkingar var med och sponsra AO motorsport säsongen 2010. Hör av dig på 0708-506553 eller [email protected]


Det är lugnt nu



Nu är det rätt lugnt i den Uppländska rallyskogen. På söndag är det dags för Östhammar att ha den andra deltävlingen i Sprintcupen sen är det uppehåll. Tror jag ska ut o kolla om det inte är något annat som händer. Annars är det lugnt på garage fronten också, väntar fortfarande på svar om motorn. Det rycker i gasar foten!!


RSS 2.0
GWGWG