5 mil

Nu är det bara 5 mil kvar. Blir långt att åka 30 mil på små vägar. Lite stora vägar har det också blivit. Det har inte löst sig än med lacken, kanske kan göra det själv (har inte gjort det förut) om det inte löser sig. Annars så längtar vi till Holmenskogs rallyt som körs 7 maj. Ska bli kul att komma igång med grus säsongen.


4 Mil

4 Mil avklarade av dem 30 vi ska köra innan vi kan gasa på riktigt. Fortsätter idag. Lacken verkar det bli problem med för lackaren hade inte tid just nu. Är det någon som kanske har ett alternativ så hör av er!


Motorn klar



Nu är motorn ihopsatt och provstartad, går riktigt fint. Har haft otrolig hjälp av Lasse Hedström ett stort jätte tack till honom. Nu väntar bara 30 mil inkörning sen ska jag försöka hinna få iväg den till lack innan första tävlingen.

Onsdag



Måste bara visa hur toppen ser ut nu. Ren och fin


Holmenskogs rallyt

Nu är v anmälda till Holmenskogs rally den 7-maj. Det blir första tävlingen för vår säsongen. Tävlingen ingår i Rally Masters cupen som vi har tänkt att åka. Den går runt om i Mellansverige och startar då med det här rallyt i Norrköping. Ska bli riktigt kul. Hoppas att allt är klart med bilen tills dess bara. Omlackningen ligger lite i farozonen men det spelar ju mindre roll om den inte hinner bli omlackad innan den tävlingen.



 Förra gången vi åkte i Norrköping så slutade det så här.


Wössner kolvar



Fick hem kolvarna igår. Underbart fina dom är.

RSS 2.0
GWGWG