Åland

Vilken rolig dag på Åland. Sträckan var hur rolig som helst.

SS1 så gjorde vi jag en miss med att slå av tändningen igen när man skulle i med 2:an, förlorade inte så jätte  mycket på de men tiden blev inte jätte bra.

SS2 Åkte vi 3 sek snabbare, det var inte ett lika fegt åk som ss1 och vi slog inte av tändningen heller.

SS3 Kändes riktigt bra, kändes som att man litade på bilen helt ut och körningen började stämma på hela sträckan. Vi förbättrade oss 4 sek och fick våran bästa tid på 2,44. Fortfarande 3 sek efter där vi tycker att vi ska ligga men vi var väldigt nöjda ändå.
Lägger nog upp en incarfilm snart om de inte var för dålig kvalité. Kameran är inte den bästa när soligt ute.




                          

På väg till tävlingen efter en riktigt var...

På väg till tävlingen efter en riktigt varm natt i en stuga med dålig ventilation!


Åland

Nu ska vi snart åka till färjan!! Blev den sena båten pga brorsans jobb.

Rallysprint på Åland

I morgon så åker vi till Åland och åker sprint. Bilen är nästan helt klar, är inne på framvagns inställning i skrivande stund. Kommer uppdatera under både fredagen och lördagen när sprinten går.


Midnattsols rallyt

På fredag åker dem i Almunge. Ska bli riktigt kul att se alla. Kenny Bräck slog till med att vinna i England i historiska klassen, som jag tror han tog som träning inför den här tävlingen. Emil Axelsson som åker kartläsare med Kenny är väll en av Sveriges bästa kartläsare just nu. Var på en föreläsning med honom uppe i Östersund med AMK som var riktigt bra.  

Själv är man dirigerad till starten och ankomst TK. Är alltid kul att jobba med rally men den här tävlingen skulle man vilja ut i skogen och kolla. Kanske hinner ut på lördagen eller torsdagen, starten är i Västerås.


Nyaste medlemen i ao motorsport! :d

dsc00995 (MMS)

Nyaste medlemen i ao motorsport! :d


I garaget

I garaget så händer det lite saker. Hoppas jag har fått till växellåds fästet nu, har gängat nytt och haft den starkaste loctiten av dem alla. Sen har jag även satt på ett plåt oljetråg, gått igenom bussningarna i framvagnen och plockat tillbaka grenrör och avgasrör. Ska försöka hinna med att lacka lite och sätta skyddsplast under bilen också. 
Blev riktigt sugen på ARC rallyt när man hörde att det var start på Vaksala torg, kommer nog bli riktigt kul med många ss mil som rutin.

Midnattssols rallyt går ju även det i Almunge nästa fredag den 15:de, lite kändisar som kommer köra är bla Kenny Bräck , Stig Blomqvist, Björn Waldegård, Patrik Flodin och SAABs Vd Viktor Müller och hans kumpan den ryska miljardären Vladimir Antonov.


Arc Rallyt

Fick reda på igår att vi får åka föråkare på ARC rallyt i almunge den 12-13 augusti. Det skulle bli en två dagars tävling i år pga att det är jubileums år.


Flaggorna klara


RSS 2.0
GWGWG