ARC 3 dagar kvar



Snart dags för ARC Rallyt. Ska bli riktigt kul. På fredag är man ledig från jobbet men det blir pilning av farsans sträcka istället på dagen, sen på kvällen ska vi in och besikta och anmäla oss. Så man behöver inte oroas sig över att man ska ha tråkigt och att det ska bli för lugnt iaf.

Pelle Fönstersprinten 2010



Pelle hade tagit Westermans kartläsare, Fredrik Andersson, och bjöd på en åktur.

Håkan Lundqvist Fönstersprinten 2010



Det blev en test tävling i rimbo innan ARC rallyt nästa helg. Det gick som planerat. Och varför jag sitter och babblar så mycket är för att Håkan sa till att varje kurva skulle talas om och det skulle vara peppning stup i ett. En lyckad tävling.

Bilen i mål efter 3 ss! Har gått bra!

dsc00826 (MMS)

Bilen i mål efter 3 ss! Har gått bra!


Mastervarvet avklarat!

dsc00825 (MMS)

Mastervarvet avklarat!


Byter bakaxel just nu! Mysig fredag kväll! :)

dsc00824 (MMS)

Byter bakaxel just nu! Mysig fredag kväll! :)


Fönstersprinten i morgon :)


I morgon åker stora delar av AO Motorsport till Rimbo (bara jag) och åker kartläsare, ska bli riktigt kul. Kommer att bli en incar från båda Lundqvist förarna, en i en Opel Kapputt och en i en Volvo 140. Sen får vi se om dom vill dela med sig av filmerna på sidan? Själv måste man hem och leta reda på overallen som inte använts på ett antal månader. Det blir till att gå upp i ottan i morgon ska åka hemifrån kl:0600, men vad gör man inte för lite rally. Har lagt till Filmer som rubrik till höger på sidan, dem är länkade till Youtube. Ses i morgon!!


Upplands Bilfärg Butiken

dsc00818 (MMS)

Ännu en sponsor! Upplands Bilfärg Butiken bjöd på lacken för hela bilen när jag rulla! Skit schyst!


ARC Rallyt 28/8 och Fönstersprinten 22/8



Snart är det dags att få åka lite rally igen efter ett för långt uppehåll. Men det är som kartläsare till att börja med i väntan på motorn. Ska åka med Håkan Lundqvist i den ny appk besiktade Volvon. Först i Fönstersprinten som uppvärmning och sedan ARC rallyt, ska bli skit kul att få vara med och tävla i ARC på hemma vägarna för första gången. Kommer förhoppningsvis bli en incar film från båda tävlingarna, har inte pratat med gubben om det än. Och det är självklart som kartläsare att man lyder förarens minsta lilla önskan. Tycker att det ska alla kartläsare veta om, förarens ord är lag! :) Ska bli kul att få vara med i rally atmosfären igen :) :)


RSS 2.0
GWGWG