Midnattspecialen Del 2


Midnattspecialen Del 1


Midnattsspecialen och Rally De Portugal



I Morgon körs Midnattspecialen. Rolig tävling där vi alltid haft bra resultat, senast vi körde den blev i  1:a bland c-förarna och 2:a totalt i klassen.
Det är rally Portugal i helgen. Och efter 2ss så ligger PG Andersson 3:a i S-Wrc och på 16:de plats totalt.

Det Blir Troligtvis Toppen



Så här ser den troligtvis ut, Toppen. Den är inne hos Uppsala Maskinslip på provtryckning och där ser man om den pallar trycket:) Sen ska den till ARC Motorsport för att planas och borras vet faktiskt inte helt hur det går till. Underdelen är hos Lasse Hedström som kollar om det är något att ha. Motorn som jag fick av Tom Lindberg sköt ut all olja ur vevhusventilation så något fel är det ju.


Morgongåvasvängen



Då den andra kameran inte ville vara med så blev det ingen incar med Pelle. Men jag tänkte att jag filmar lite bilar och lägger ut istället. Det blev mest på 2wd märkte jag efteråt. Otroligt sugen blev man på att åka igen. Underbart väder och otroligt fin väg, det ända som var lite dåligt var att hitta till sträckan för publiken. ”Så skulle det aldrig vara i AMK” citerat en som alltid kläcker den kommentaren då något inte är perfekt på en rally tävling. 


Morgongåvasvängen

Ska och titta på rally i helgen. Morgongåvasvängen i Sala som ingår i 7-klubbars. Kommer att lägga upp bilder där ifrån, ska även lägga upp incar med Pelle i Opel. Kanske man själv kan köra snart, det rycker i gasar foten.


Länge Sedan

De va ett tag sedan man skrev något på den här sidan. Får försöka bättra mig. Motorn går i alla fall åt pip svängen det som kommer sitta i den nya motorn som hör till den gamla är vevaxeln och kammarna. Det är VM rally i helgen också. Nya Zeeland står på tur och Petter Solberg leder efter första dagen. Kul för honom!!!  


RSS 2.0
GWGWG