Testar mms inlägg ballt

dsc00798 (MMS)

Testar mms inlägg ballt


18/6

Det börjar kännas som det är på gång nu. Åkte upp med underdelen till motorn igår till Lasse. Han kommer sätta dit gamla vevaxeln och stakarna samt byta vevlager och ramlager. Toppen är hos Jarmo på ARC och jag vet fakktist inte hur det går med den får ringa och kolla nästa vecka. Kanske börjar se slutet fast det är långt kvar.... I helgen körs Bergbysprinten i Film. Jätte rolig sprint som var första tvälingen för mig med grupp h bilen. "Helt rätt" ska köra med den vita kadetten. Han var väldigt taggad redan i onsdags så jag tror det kan bli bra resultat.


Ny motor

Var till Örebro igår eller närmare bestämt Kvarntorps industriområde nära Kumla och hämta en motor. Allt gick smärt fritt ner, MEN lita inte på ”Hitta´s” vägbeskrivningar. Står att vi ska svänga av E18 in på Faluvägen och då tror man ju att det ska stå Faluvägen när man svänger av men de var tydligen inte självklart. Till sist hitta vi dit med ungefär 20min tillgodo innan dem stängde för dagen. Men nu står motorn hemma och ska försöka hinna plocka bort toppen ikväll så Lasse kan få den så fort som möjligt. Får uppdatera med hur det går senare. ”Men så här nära att vara klar har vi aldrig varit" :)


Örebro


Ser ut som det blir en tripp ner till Örebro för att hämta en motor. Skit kul. Måste sluta tidigare också för att dem stänger kl 17. Nya märket är klart i alla fall det blev skit bra. Fredrik Brodin har stått för designen.


Snart så



Även om det tar tid att få bilen klar så ska man komma ihåg hur den såg ut i november 2009 när den var ny rullad. Blev riktigt fin faktiskt. När motorn är klar så kan man säga att man gjort ”total renovering”.


RSS 2.0
GWGWG