Vinterdäck Avon 15"



Förbereder för fullt till Hebo pokalen på lördag. Ska bli så j*vla kul att tävla igen. Åker inte för några poäng då det är C-serie tävling, onotat, men det är nog bara bra för då kan man ta det lugnt och känna på materialet. Skulle ha varit kul att hinna lacka om bilen också men det har varit mycket Golf meck på senaste så man får ta det efter tävlingen istället. Det ligger 4st Avon vinterdäck hemma som är till salu. Riktigt fina faktiskt. Annonsen kommer här:http://www.resultatservice.com/ gå in på Tillbehör Säljes, rubrik: Vinterdäck Avon 15"


Golfen startad



Golfen är startad och den låter riktigt vass. Ska göra det sista på den ikväll sen är den klar. Blev riktig snygg också med nya spoilarna i fram och bak.

Depå Grande

Det har varit skit kul. Men det kan väll inte bli annat när man får åka rally och umgås med trevligt folk med samma intresse!! Bilder kommer under veckan.

Först frukost sen åker vi!

dsc00895 (MMS)

Först frukost sen åker vi!


Rissna i morgon

Håller på att packa för fullt. Åker upp till Depå Grande i morgon. Golfen är klar förutom startad, måste fylla olja sen vrida om. Får se om jag orkar i kväll annars blir det på måndag. Opeln går som en klocka och det ska bli så j*vla roligt att få köra igen.

RSS 2.0
GWGWG